Даряваме вълшебни мигове на топлина, въображение, мечта с надежда за по-добро

ЧСУ “Мечтатели” – Варна дарява на членовете на БАЧУ и техните ученици радиотеатъра “Играчка за Коледа” по мотиви на Джани Родари. https://youtu.be/O6e8Qr4rABw
Актьори: ученици от училището.
Адаптация: Даниела Иванова учител по Български език и литература в ЧСУ “Мечтатели”- https://mechtateli.eu/

На границата между Старата и Новата година, преди Коледа и Рождество, когато светът има най-много нужда от светлина и добро, ЧСУ “Мечтатели” – Варна Ви представя своя малък дар, направен с много любов.
На Вас, големите, даряваме пътуване във времето, връщане към детството, а на Вас, малките – възможност да затворите очи и да развихрите въображението си.
За нас, големите Мечтатели, беше вълнуващо да преживеем заедно с нашите ученици това приключение. Тяхната чиста, детска емоция върна в нас красивите дни на детството ни. Вярваме, че мъдростта на приказката, разказана с приятелско намигване, ще зареди всички, които чуят този спектакъл, със светлината, чистотата и надеждата на Коледната магия!
Ние знаем, че ключът в живота е Мечтата.
Пожелаваме на всички радиослушатели да намерят своя ключ, за да отварят Вратата, на която със ситни букви пише: “обич и грижа за другите”…
Желаем на всички много здраве, вдъхновение и кураж през новата 2021 година, за да следват със сърцето си тихите стъпки на Коледната магия, която шепне:
„ръце подадем ли си ние,
чудесата ще станат реалност
и тогава Коледа ще настане
всеки ден и цяла година.“

Последвайте ни в YOUTUBE.COM на адрес: https://www.youtube.com/channel/UCpN7By-w6tH-NsBf2MZ964g, за да видите цялата ни коледна програма.