Скъпи колеги,
Уважаеми гости, партньори, приятели,
За нас бе истинска чест и удоволствие да бъдете част от тазгодишното издание на конференцията на Европейски Съвет на Националните Асоциации на Независимите Училища, която се проведе в рамките на два последователни дни, 18-19 април.
Благодарим на всички участници, доброволци, панелисти, креативни ментори, учители, ученици, ръководители, екипи! Благодарим и на целия организационен комитет, без който нямаше да успеем да създадем една феерия от емоции, чувства, подкрепа и ангажираност към промяна – по-устойчива, сигурна и с поглед към не толкова непознатото бъдеще.
Частна детска градина”Доверие” American College of Sofia АРТИС ЧСУ по изкуства и чужди езици Частно средно училище “Рьорих” Частна езикова гимназия “Проф. Иван Апостолов” ЧПГСИ Акатамус Quest Academy Cosmos International School Училище Дени Дидрò/Denis Diderot School
Иновациите в образованието са ключът към развитие на обществото и разкриването на потенциала на всеки индивид. Чрез персонализирани учебни планове, използване на технологии и активни методи на обучение, образованието може да се превърне в мощен инструмент за подготовка на бъдещите поколения за предизвикателствата на света.
Очакваме с нетърпение следващото си домакинство! Образованието е дом, който изгражда основите на нашата интелектуална и културна идентичност и ни подготвя за предизвикателствата на бъдещето.
Нека съвместно изграждаме този дом на знание и учене, в който всеки е добре дошъл и важен за нашата обща цел – просвета и напредък.

Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals
know.your.brand
Plamen Russev
Gusoche
Столична община
Издателство Клет България
Асоциация на индустриалния капитал в България
Нов Български Университет
Съюз на ръководителите в системата на народната просвета в България
Министерство на образованието и науката
Синдикат на българските учители Габрово
EduCare Bulgaria
Център за творческо обучение
Заедно в час / Teach for Bulgaria
Webit
Dessislava Boshnakova
и много други..
Photo credit to Dea Atanasova