Българска агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) ЕАД организира финалното корпоративно събитие /в гр. София/ от инициатива „Роуд шоу 2022“.

Основната цел на инициативата е запознаване на териториално ниво с продуктите и програмите за оказване на целенасочена държавна подкрепа на българските компании от БАЕЗ ЕАД, ББР ЕАД и ИАНМСП.

В рамките на събитието ще се представят възможностите за достъп на българските предприятия до адекватни и комплексни решения за осъществяване на търговската им дейност и развитие на експортния им потенциал: в т.ч. застрахователни решения, възможност за гарантиране на проекти с чуждестранни бенефициенти в ЕС, банкови продукти, програми, възможности за финансиране, технологично модернизиране и др.

Корпоративното събитие в гр. София ще се проведе от 10:00 до 13:00 ч. на 24.11.2022 г. в хотел Hyatt Regency Sofia, зала „Васил Левски 1“, гр. София, пл. „Васил Левски“.

Регистрацията в събитието е безплатна и може да бъде заявена на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ086jS5_EA0OmB7sd2dXp2CQ_Ix4EIHlmkkLTU_kxzUkSVQ/viewform?usp=sf_link

От БАЕЗ ЕАД също така информират, че на събитието са поканени да присъстват министърът на икономиката и индустрията и министърът на иновациите и растежа, като към настоящия момент имат потвърждение, че откриването на корпоративната среща ще се осъществи с приветствена реч от министър Никола Стоянов.