На 26 февруари 2023 от 11:30 часа „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ ще сгрее София с Активен Карнавал и ледени спортове в София на най-голямата пързалка на Балканите – Ice Park Sofia. Инициативата се провежда за 18-та поредна година с подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Столична община, а в тазгодишното зимно издание последователите на „Нестле за Живей активно!“, гостите и жителите на София, ще имат възможност да се докоснат до нови, интересни, забавни и разнообразни алтернативи за движение в градска среда през зимата в компанията на Екатерина Дафовска, Йордан Йовчев, Катрин Тасева, Евгени Иванов – Пушката и съпругата му Маруся Иванова, Алфредо Торес и Део. „Нестле за Живей активно!

Зима 2023“ ще се проведе и в партньорство с Фондация „София – Европейска столица на спорта“ и Национална Спортна Академия, заедно с които ще осигурят възможността всички участници в събитието да използват ледената пързалка в Княжевска градина напълно безплатно. За желаещите да се докоснат до магията на ледените спортове ще има безплатни уроци по кънки на лед, кърлинг, хокей, танци и други.

Може да се запознаете с програмата на събитието в страницата на Нестле България: https://www.nestle.bg/bg/nestle-jivei-aktivno-zima.