Покана за информационна онлайн среща с Newcastle University, Великобритания

ПОКАНА

Информационна онлайн среща с Newcastle University, Великобритания

Newcastle University, Великобритания, ЧСУ “Цар Симеон Велики” и ЧГПНП “Асен Йорданов” организират информационна онлайн среща на 23 април (петък). Участниците в нея ще се запознаят с възможностите за кандидатстване, учебните програми, летните училища и стипендиите към университета. На въпросите ще отговаря Уенди Ридли, Регионален мениджър на Newcastle University, Europe.

Събитието е напълно безплатно.

Кога: 23 април (петък), 12:00 – 12:45 ч.

Къде: Онлайн през платформата Google Meet

Линк за достъп ще бъде изпратен след задължителна регистрация в тази форма за участие*. Повече информация за събитието можете да видите тук.

Допълнителна информация:

Newcastle University е един от водещите университети в Обединеното кралство. Неговата история започва през 1834 г., когато в градът е открито училище по медицина и хирургия. Университетът е разположен в историческото сърце на Нюкасъл, в североизточната част на Англия. В града, в близост до древни сгради, могат да се видят шедьоври на съвременната архитектура като Милениум Бридж.

Университетът е известен с успехите си в областта на технологиите, като неговите научни изследвания и развойна дейност са признати в цял свят. Катедрата “Информационни технологии” предлага програми във всички аспекти от програмирането: компютърни системи и сигурност, управление на информацията, електронни технологии, биоинформатика, както и човешкото взаимодействие с компютрите.