Екипът на БАЧУ отправя покана към Вас и вашите екипи във връзка с дългоочаквания ВТОРИ ИНФОРМАЦИОНЕН ФОРУМ НА ЧАСТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, който ще се проведе на 29 юни, събота, с официален старт от 11:00 ч. Втори онлайн форум на частното образование има за цел да предостави платформа, чрез която родители могат да се срещнат виртуално с представители на частни ясли, градини и училища, за да получат подробна информация за образователните програми, условията за прием и да задават свободно своите въпроси.

Предимства за членове на БАЧУ:
● Директна комуникация: Всеки родител получава възможност за пряк диалог с представители на предварително избрани от него частни учебни заведения, което от своя страна помага при вземането на информирано решение за образованието на своето дете.

● Разнообразие от програми и обучения: Разнообразието от представяне на частни учебни заведения, членуващи в БАЧУ, дава възможност на родителите да получат по-задълбочена информация според техните индивидуални интереси и нужди.

● Удобство: Всички сесии са онлайн, което означава, че родителите могат да участват от всяка една точка, независимо къде се намират в момента. Всяка сесия ще се проведе през специално създадена Zoom стая, в която родителите ще имат определено време и часови слот, в който да се присъединят. Във формата могат да участват учебни заведения, членове на БАЧУ, които са в цяла България, а не само гр.София.

● Ефективност: Кратката продължителност на слотовете гарантира концентриран и съществен разговор, оптимизирано време и голямо разнообразие от срещи в рамките на един ден.

● Възможност за отворен прием на нови ученици: Представянето на частните учебни заведения в такъв формат увеличава шансовете за привличане на нови ученици, тъй като родителите имат възможност да разберат подробно за предлаганите програми и образователни методи.

● Изграждане на репутация: Участието в такъв престижен форум може значително да подобри общественото възприятие и репутацията на учебните заведения на национално ниво.

Формат:
● Продължителност на сесиите: Всяка среща/сесия между родител и представител на частна образователна организация, членуваща в БАЧУ, ще продължава 30 мин.
● Индивидуални онлайн сесии: Родителите ще имат възможността да проведат лични разговори с представители на образователните институции.
● Гъвкав подход: Всяко учебно заведение само избира как да се представи – чрез презентация, отворена дискусия или Q&A сесия.

Всеки, който желае да участва, трябва да попълни регистрационна форма за участие.
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:
https://forms.gle/kQpYi9APERMYwZFw6
Първите, които се регистрират, ще получат специално позициониране и първи позиции в рекламна кампания и комуникация на събитието.

Таксата за участие във форума за индивидуално участие на членове на БАЧУ е 350 лв. Ако Вие разполагате с повече от едно учебно заведение и желаете да участвате с детска градина и училище, например, пакетната такса за участие е 500 лв.

Какво е включено в таксата за участие?

присъствие в комуникационния план и споделяне в социални мрежи;
дизайн за публикация в социалните мрежи и анонс за участие на даденото учебно заведение;
присъствие в ПР материали и публикации в медийно онлайн пространство;
участие в рекламна кампания в социални мрежи;
достъп до подготвителни помощни срещи в полза по-добро и ефективно представяне на учебното заведение;

Моля, ако имате въпроси, свържете се с нас за допълнителни детайли и информация.
Благодарим Ви!