Януарска видеосреща на 20.01.2021 г., 15.00 ч.


Подробности за събитието

  • Дата:
  • Категории:

Здравейте колеги!

Още веднъж Успешна и Благодарна за усилията ни 2021 година и бъдете здрави!
Изпратихме 2020 година с наша видеоконферентна среща на 16.12.2020 г., която беше полезна и много се надявам финансово успешна!
Предстои януарската ни видеосреща на 20.01.2021 г., 15.00 ч. Организатор и модератор е г-жа Валентина Денчева, секретар на БАЧУ, ЧДГ и ЧСУ “Веда”.

За срещата предлагаме следните теми:
1. Предстоящи дейности на БАЧУ:

  • допълване на членовете на Консултативния съвет на БАЧУ от членовете на Асоциацията с личности с авторитет, престиж, признание и експертност, които познавате и работите. Представителството да бъде в различни области, поради многообразитето на темите и проектите, за които възниква необходимост от експертиза. Без да изчерпваме областите това са най-вече: образование и обучение; стратегическо развитие на ЧО; икономика и финанси; държавна помощ в средното образование; административна и законодателна дейност; ЕС- проекти и програми; делегиране на правомощия и др. Попълването може да го направите по време на срещата в приложената таблица;
  • ваксиниране – COVID 19;
  • провеждане на традиционния фолклорен фестивал на БАЧУ “Нашите корени” – 11 май 2021 г.;
  • БАЧУ и приемът за учебната 2021/ 2022 година.

2. Други по ваше предложение.

Колеги, прилагам линк https://forms.gle/4zZ9QxYvKDZDdCRx9
за попълване на анкетата, свързана с COVID-19 и моля да се съобразита с всички отговори. Ваксинирането е доброволно решение на всеки един, с което всички се съобразяваме. Анкетата е кратка, но носи за нас конкретна информация, която ще ни бъде от полза в предстоящи разговори.

Линкът за включване в срещата ще ви бъде изпратен допълнително на мейла и във вайбър групите.

Очакваме ви за ползотворни разговори и споделяне на 20.01.2021 г., 15.00 ч.!

С уважение,

Мария Каменова
Председател на БАЧУ