Отново Форум на БАЧУ – 13 декември 2019 година!

Изпращаме 2019 г. с постижения, както за всички членове на Асоциацията, така и за частното образование, които ни дават основание да се гордеем с тях и с работата ни в БАЧУ! И това стана благодаряние на всички вас колеги, които се включихте в планирането, организацията и провеждането им!

На 13 декември 2019 г., в МВБУ, София, БАЧУ проведе последното си събитие за 2019 г., от плана за 2019/ 2020 г. Това е Форумът “Иновации в образованието- от преподаване на знания към предаване на умения” като част от меморандум за сътрудничество с ЕВУИФ, Пловдив.

Присъстваха повече от 60 представители на ЧДГ и ЧУ, членове на Асоциацията, а 13 от тях споделиха своята добра практика или иновация. Разнообразните и практически ориентирани презентации доказаха, че разнообразието и палитрата от иновативни решения в членовете на БАЧУ са многобройни. Споделеното позволи на всеки от присъсътващите не само да се потопи в атмосферата на своите колеги в градината и училището, но и да почерпи и обогати своята работа. Споделянето, разговорите, обсъжданията за подобряването на качеството на образованието и възпитанието са не само на този форум, но и във всички останали събития, които БАЧУ провежда, защото цари атмосфера на споделеност и уважение в среда на конкурентност, малко познати за съвременния бизнес.

С настроение изпратихме 2019 г. и с Коледно парти. Музиката, забавните и топли изненади, приятната обстановка допринесоха за това!
Коледното събитие даде възможност на много деца и ученици от ЧДГ и ЧУ, членове на БАЧУ, да се включат в инициатива за Благотворителен базар на изработените от тях Коледни картички. Получените от продажбата средства ще дарим на децата от ЧОУ “Димитър Екимов”, с. Русаля, В. Търново! Поздравявама екипа на училището за неимоуверните целодневни грижи за деца от социално слаби семейства, но с дарби и заложби за развитие на таланта им!

Да си пожелаем 2020 година да надгради постигнатото!
Така сме и планирали за Новата година!
Успешна работа!

С уважение,
Мария Каменова
Председател на БАЧУ

Снимки от събитията

Форум на БАЧУ – 13 декември 2019 година

Коледно парти