Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на практически онлайн обучения, които са организирани от Центъра за обучение “Цар Симеон Велики” и ще се проведат през януари 2021 г.

Темите на обученията са одобрени и вписани в информационния регистър на МОН и носят на участниците съответните квалификационни кредити. Основната ни цел е всяко обучение да отговаря на потребностите на участниците и да допринася за повишаване на професионалната компетентност на всеки обучаем. Наши лектори са водещи експерти с богат практически опит и хабилитирани лица от различни висши учебни заведения и научни институции. Всички те спазват основния ни принцип при провеждане на обученията – теорията да бъде сведена до минимум и да се даде възможност на участниците за повече практическа работа, решаване на казуси и отговори на поставени въпроси. Всичко това, в допълнение с интерактивния начин, по който протичат нашите обучения, ни прави предпочитан и надежден партньор.

Цената за индивидуално обучение в една програма е 75 лв. с придобиване на един кредит. За всеки участник се издава удостоверение със съответния брой квалификационни кредити.

За повече информация посетете сайта на организацията https://educenter-tzarsimeon.bg/ или се свържете с нас на телефон: 0879216108. Прикачено изпращаме първите три обучения на ЦО “Цар Симеон Велики”.

Изберете най-подходящото за Вас обучение и направете своята заявка още сега, като договорите специална цена за екипа Ви!

Поздрави,
Екипът на ЦО “Цар Симеон Велики”

ЦО „Цар Симеон Велики“,
ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 66,
гр. Банкя, Иваняне
ел.поща: obuchenie@tzarsimeon.bg